Nerd en Motor

Een nerd  liep over de campus toen een collega van hem kwam aanrijden op een stoere motorfiets. “Waar heb je die motor gekocht?”, vroeg de techneut. De nerd op de motor vertelde: “Nou, ik liep gisteren wat rond toen er opeens een mooie meid met een motor naast me stopte. Ze smeet de tweewieler op de grond, trok haar kleding uit en zei: ‘Pak wat je pakken kan.’“
De techneut knikte instemmend: “Goede keuze, haar kleding had je waarschijnlijk niet gepast.”

Related posts:

Dit bericht is geplaatst in Nerd Jokes met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>