IT en ballonvaarder

Een ballonvaarder is de weg kwijt. Hij vermindert hoogte en ziet beneden zich in een weiland een man staan. Hij manoeuvreert de ballon nog een stukje verder naar beneden en schreeuwt: “Pardon, maar kunt u mij vertellen waar ik ben?”

De man kijkt op en zegt: “Je zit in een luchtballon, op ongeveer 8 meter hoogte.”

“Jij moet in de IT werken”, zegt de ballonvaarder. “Dat klopt”, zegt de man. “Hoe weet je dat?” “Nou”, zegt de ballonvaarder, “wat je me vertelde is technisch correct, maar ik heb er geen drol aan.”

De man in het weiland zegt: “Jij moet een zakenman zijn.” “Dat ben ik inderdaad”, antwoordt de ballonvaarder, “maar hoe wist jij dat?”

“Nou”, zegt de man, “Je heeft geen idee waar u bent en geen flauw idee waar je mee bezig bent, maar je verwacht wel van mij dat ik je help. Je hangt nog steeds in dezelfde positie voordat je me aansprak, maar nu is het opeens mijn fout!”

Related posts:

Dit bericht is geplaatst in Nerd Jokes met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>