De computernerd en de kikker

Een computernerd is op weg naar huis als hij een kikker op straat ziet zitten. Vreemd genoeg opent de kikker zijn mond en begint te spreken: “Als je mij kust, verander ik in een beeldschone prinses”. De jongen bukt, pakt de kikker op en stopt deze in zijn zak. De kikker spreekt nogmaals; “Als je mij kust, verander ik in een beeldschone prinses en blijf ik een week lang bij je!”.
De computernerd haalt de kikker uit zijn zak, lacht er even na en stopt hem dan weer in zijn zak. De kikker roept het uit: “Als je mij kust, verander ik in een beeldschone prinses, blijf ik een week lang bij je en doe ALLES wat je wilt.” Opnieuw haalt de jongen de kikker uit zijn zak, lacht er vriendelijk na en stopt hem weer terug in zijn zak. Uiteindelijk vraagt de kikker;

“Wat is er mis met jou? Ik zeg je dat ik een mooie prinses ben, dat ik een week bij je blijf en dat ik ALLES voor je wil doen.” “Waarom kus je me niet?!”

De jongen: “Luister, ik ben Unixbeheerder”.  “Ik heb geen tijd voor een vriendin, maar een pratende kikker is vet cool.”

Related posts:

Dit bericht is geplaatst in Nerd Jokes met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>